Isnin, 5 Januari 2009

Tahun Baru & Maal Hijrah




Aku mulakan tahun baru ni dgn catatan blog..aku pun xreti sgt pasal blog ni..tp aku cuba2 nak belajar.. Tahun ni aku nak mulakan dgn azam n tekad..mase aku type ni,aku xtau nape air mata aku pun mngalir same..thn ni thn pencarian aku,thn pencarian rezeki,ilmu n mungkin cinta..petang ni aku mula kelas aku..maybe dlm bln ni seksa la ckit..sebab aku kena berulang pegi keje,balik keje terus pegi kelas naik moto..sabar la ckit..

Kalau ade rezeki,insya'allah aku akan ade keta utk pertama kali dlm idup aku..tapi aku xkan lupekan jasa moto aku kat aku selama ni..moto tu yg buat aku berada di tempat ni skang..aku mulakan tahun ni mcm seolah-olah aku xpernah lalui thn2 lepas..mungkin sebab aku cuba melupakan thn2 lepas aku..

Ya Allah, kau kuatkan hambamu ni..kau berikan aku taufik dan hidayah ke jalan yang kau redhai..Amin..