Selasa, 26 Mei 2009

tragedi mei-tuhan menguji aku..




Semalam,
Terpaksa aku amik Emergency Leave, setel kan semua pasal kereta aku..hari sabtu berlangsung pkahwinan salah sorg sedara aku..vouge aku hari tu..hehe kalah baju org lain..tapi malang nya on the way balik..satu tragedi berlaku..my car dah sondol mat saleh punye kereta..tragedi, tragik..abis bonet depan sebelah kanan kereta aku,aku tkedu..yg drive kete aku, ayah aku..aku xmarah pun sbb kesian ayah aku susah hati, serba salah kut..lg pun mmg bukan salah ayah aku..mat saleh tu mmg dr awal masuk lane kanan dgn iba2 xbg signal..ayah dah try break..tp kereta auto @ mungkin kereta aku ni ringan..yg bersyukur xde kereta n lori kat belakang kereta kami..kalau x, mahu habis kereta aku saga transform jadi kancil..n yg penting kami selamat..

Gembira,
Bila aku akan jadi untie..apa yg penting bsyukur kak ipar aku dah pregnant..mak ayah aku hepi sgt..


Aku,
Masih lagi org yg sama..bahagia dalam dunia ciptaan aku..sederhana dalam setiap keadaan..mengejar cita2 dan impian yg bakal membahagiakan aku..Berdoa dalam setiap solatku agar aku akan bertemu "dia"..insan yang aku xpernah kenal, xpernah tahu siapa dirinya..yg penting insan itu adalah org yg aku tunggu..Redha siapa pun dirinya..Aku pasti akan mencintai dia dunia dan akhirat..moga satu hari nanti pasti akan ketemu..

Jumaat, 8 Mei 2009

hari ibu??


hows wonderful we are..when we still have a mom..dont u think so??i love my mom more than word can say..hihi..finally exam dah abis, aku dah jawab, dah try, memang agak susah..serah je la pada tuhan..aku rase free ckit selepas segalanya selesai tp skang aku tgh blambak keje yg btimbun sepanjang ketiadaan aku(cuti-final exam). CPU timb. pengarah hampir nak setel, tinggal PC dak majaico ni je..TQ to Nisa sebab bg aku tip mcm mana nak cari driver PC tu, sabar je la aku bila diorg ni suh aku repair or format PC xbagi driver hardware sekali..menyusahkan aku nak cari kat tenet dah la tenet kat cni mcm (!@#^^$*(**&) je..

Hehe..xsangka aku dpt g holiday free..TQ mak sebab ajak aye makan angin..setelkan sume keje..mintak cuti kat bos..dah boleh aku lepaskan tekanan lepas exam ni pegi makan angin kat GANU KITE..poket dah kering tapi mak ada..huhu..sori bln ni byk guna duit..3days holiday with mom,bkepit dgn mak sempena hari ibu..what do you think??jgn jeles tau..best nye...