Isnin, 29 Jun 2009

me and him

we just been a good friend..a.k.a teman tp mesra, sumpah aku mahu dia untuk aku..tapi aku bukan siapa2 yang boleh menentukan sejauh mana hubungan kami akan blangsung..dia jauh dari pandangan mata aku (miri) aku di semenanjung..aku sedang menanti keajaiban untuk kami..Ya Allah, aku pohon temukan aku dengan lelaki yang akan menjadi imam untuk keluarga ku, ayah anak2 aku, suami untuk aku..Ya Allah berikan diri ku peluang bahagia seperti insan lain..Ya Allah kalau kau utus kan lelaki ini untuk diriku, bukalah hatinya, bukalah hatiku..satukan kami..jauhkan kami dari helah dunia..Ya Allah aku redha takdir mu Ya Allah..

Jumaat, 26 Jun 2009

Lirik Lagu You Belong With Me - Taylor swift


You're on the phone with your girlfriend, She's upset
She's going off about something that you said
She doesnt get your humour like I do

I'm in the room, its a typical Tuesday night
I'm listening to the kind of music she doesnt like
And she'll never know your story like I do

But she wears short skirts, I wear t-shirts
She's cheer captain and I'm on the bleachers
Dreaming bout the day when you'll wake up and find
That what you're lookin for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?
You belong with me
You belong with me

Walkin the streets with you in your worn out jeans
I cant help thinking this is how it ought to be
Laughing on the park bench thinkin to myself
Hey isnt this easy?

And you've got a smile that could light up this whole town
I havent seen it in awhile, since she brought you down
You say you find I know you better than that
Hey, Whatcha doing with a girl like that?

She wears high heels, I wear sneakers
She's cheer captain and I'm on the bleachers
Dreaming bout the day when you'll wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?
You belong with me

Standin by, waiting at your back door
All this time how could you not know that?
You belong with me
You belong with me

Oh I remember you driving to my house in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh when you know you're about to cry
I know your favorite songs and you tell me about your dreams
I think I know where you belong. I think I know it's with me.

Can't you see that I'm the one who understand you?
Been here all along so why can't you see?
You belong with me

Standing by or waiting at your back door
All this time how could you not know that
You belong with me
You belong with me

Have you ever thought just maybe
You belong with me
You belong with me


mcm ada kena je antara aku n dia..

sabah trip

salam kasih,
rasanya dah lama, aku xupdated blog, maaf kerana tumpukan aku teralih kepada somebody..nothing between us, sekadar teman..tp aku happy berteman dgn dia..he nice, gentleman, sweet..mcm2 lagi..no word can describe his self..but we are just a good friend, trying to give he, a chance to know my self better..

back to our topic..
aku dah join one trip to sabah, sebenarnya ni 1st time aku naik flight..haha..kelakarkan?dah besar mcm gini baru dpt naik, ye la aku bkn dtg dr family kaya leh g holiday selalu masa dulu..best bangat..nanti aku upload gambar aku..

Selasa, 9 Jun 2009

keliru??cinta??kemahuan??cita??what the hell??


"what the hell?? crazy??everything spinning on my head..my life suck??not really, everything around me, make me fell happiness accept this word L.O.V.E.. damm..i miss him so much..but nothing leave for me..no hope for him because i dont really know him self much..know his name, know his work..its not enough yet.. "

kalau dia tahu, aku sudi menjadi seseorang di sisi dia..kalau dia tahu, aku mulai mnyukainya..kalau dia tahu aku xkan pernah tinggalkan dia..Ya Allah andainya kau utuskan dia untuk aku, bukakan hatinya untuk aku..Ya Allah kalau bukan dia untuk ku bawakan dia jauh dari ku, dari hatiku, dari fikiranku dari hidupku..

Khamis, 4 Jun 2009

keputusan exam nak kuar dah!!


Aku gelisah..takut sebab mmg aku xleh buat pun..aku sasau masa tuh..keje lg..macam mana yek??td ade classmate aku send YM kat aku..result nak kuar 11hb ni..im not ready to know my result yet..nak what macam mana yek??biar lah, siapa suh aku xbelajar..terima lah akibat aku..waaa...keje....waa..study...mmg la boleh pg kelas pas balik keje tp jawab soalan tu belum tentu boleh..macam mana ye??tolong aku....