Jumaat, 11 Mac 2011

kenangan itu


Assalamualaikum,
Selamat pagi, entah gile meroyan ape tiba2 sy updated blog ni selepas terbiar bersarang hampir 1 1/2 thn..hurm...apa jadi kat sy skang, kenapa dan mengapa dah bertahun x mengupdate blog..mungkin ada korang yg pk apa terjadi pada sy, sehingga lenyap hilang entah kemana..sorry korang, diri ini terlalu bzy berjuang utk study..mcm2 perkara terjadi dalam tempoh ni, bermacam persimpangan yang sy lalui, tapi alhamdulillah, semua nya selamat dan ok saje..pengalaman ini yg buat sy lebih matang dan memahami alam dewasa ini...Untuk pengetahuan semua, sy still single lagi..hihihi ade lah peluang korang ni(mcm la sy ni cun sgt)..sekarang ni sy msih menjadi penuntut uitm, masih lagi bergelar org gomen, masih lagi memandu kereta saga blm dan masih lg(berapa byk lagi da..)....huhu..ok la xde idea nk terus menaip pjg..