Isnin, 2 Mei 2011

cinta ke??ke perah santan??


Salam guys..
Today saya nk citer pasal saya yg telah perah santan dgn one guy..OMG..what a stupid thing i ever done??i have meet one guy ni actually dia ex junior saya masa kat sekolah..erm..dia not bad, keje bagus...hensem....masa dia cakap dia dah fall in love dgn saya tuh..dia cakap semua ni xbetul, mcm mana dia leh jatuh cinta maybe sbb otak dia rosak ckit..lau dia tjumpa blog ni, xpela saya nak cakap "memang otak ko rosak la kut..n xpe skang aku akui ko tsilap cakap masa tuh"

Saya ni bila dia cakap mcm tu..berdebar2 hati..konon2 saya pun dah terjatuh cinta..sekali perah santan rupanya..hahahaha..xpela ni pengajaran cik nur oi..next time xmoh cakap2 pasal cinta lg..xmoh pk..lets love come at the right time..pasal mamat tu, hopefully pas ni aku xjumpa ko lg..samada kat dunia realiti, kat ym, call ke..sebab masa ko dah tamat, sila pergi jauh dari aku..n saya pk positif ni hanya satu dugaan tuhan untuk menguji ketahan rohani n fizikal sy..n sy perlu meneruskan perjalanan ni..tinggalkan kenangan itu di persimpangan waktu itu..

OK la time to get a shower..Bye..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan